Troefcall Nieuws

Seizoen 2016 – 2017

Op zondag 25 september gaat de competitie van start. Ook dit jaar doen er 10 verenigingen  mee. Helaas is New Kampoe eruit en kwam Dostie daarvoor in de plaats. Dostie van harte welkom, hoe meer zielen hoe meer vreugd. Het TSBN bestuur wenst alle leden een sportief seizoen toe en dat de beste een podium plaats mogen behalen. Succes en niet vergeten sportiviteit gaat boven alles.

De WK troefcall is onderdeel van het 20 jarig bestaan van de TSBN

cropped-resized-3.pngIn het kader van ons 4e lustrum organiseren we op zaterdag 18 juni 2016 een groots opgezet event in de Borchlandhal in Amsterdam – Arena Area. Nationale troefcallers nemen het dan op tegen koppels uit alle andere delen van de wereld. Dit is de eerste keer in de geschiedenis dat er een echt wereldkampioenschap Troefcall zal plaatsvinden.

De finale van het WK troefcall wordt vooraf gegaan door een nationale knockout voorronde. De finalisten nemen het vervolgens op tegen de koppels die zich namens de andere landen in de wereld hebben ingeschreven. Inschrijving via het inschrijfformulier op de website

wkt-logo480basisFeest!

Na het troefcall gedeelte wordt het jubileum event afgesloten met een show en een knalfeest tot de kleinste uurtjes waaraan nationale en internationale artiesten zullen meewerken.

Nadere bijzonderheden over deze viering zijn te volgen op www.wktroefcall.nl