Supervisor

Supervisor Opleiding

Binnenkort starten wij met onze supervisor opleiding

Troefcall is een spannend en boeiend kaartspel waaraan je heel veel plezier kunt beleven. Dit spel wordt gespeeld samen met een partner, waarmee je een koppel vormt en samen neem je het op tegen een koppel van het andere team.

Het is een spel dat gespeeld wordt volgens spelregels en deze dienen duidelijkheid te verschaffen tijdens de wedstrijd. Natuurlijk worden er regels overtreden. Dit overtreden wordt bijna altijd onbewust gedaan. Het is belangrijk dit als uitgangspunt te hanteren. Vandaar dat het belangrijk is om bij elke geconstateerde onregelmatigheid de arbiter(supervisor) te roepen voor een zo eerlijk mogelijk verloop van de wedstrijd.

Deze supervisors, die speciaal zijn opgeleid om de regels toe te passen moeten er op toe zien dat de wedstrijd volgens de regels wordt gespeeld. Maar om de regels goed te kunnen toepassen moeten deze mensen ook worden opgeleid. Vandaar deze supervisor opleiding, die een jaarlijks terugkerend karakter moet gaan krijgen zodat wij genoeg supervisors kunnen opleiden voor een plezierig competitie verloop. Deze opleiding zal worden georganiseerd door de TSBN in overleg met de aangesloten leden.