TSBN Beker Toernooi 2019

Indian Stars wint na sidderende ontknoping TSBN Wissel Beker 2019

Indian Stars heeft zondag de tweede editie van het TSBN wissel Beker toernooi dat gehouden werd bij Stc Rijswijk op zijn naam geschreven. Dit jaar was het tot aan het eind spannend en er deden maar liefst negen teams dit jaar hieraan mee.
Veel meer ploegen dan vorig jaar en het was wederom gezellig met een grote dosis kaart plezier. Vanaf het begin nam de als nummer vijf van de TSBN-ranglijst Dosti met grote overtuiging de voorsprong (de blije gezichten waren te merken), gevolgd door Kampoe, Dostana en Indian stars.
Na de rust ging het beter met Kampoe. De landskampioen gaf een baunie aan Molenwijk en kwam op nummer 1. Indian stars versloeg Dosti en kwam op de tweede plaats, terwijl Dostana gelijk speelde. Pas in de zesde en zevende ronde pakte Indian stars de koppositie, mede dankzij een verlies van Kampoe tegen de thuisspelende team Stc Rijswijk.
Een knappe prestatie van Indian stars die zich van de beste kan heeft laten zien en de TSBN wissel Beker met 1 punt wist te winnen van Dosti. Eindstand top drie: 1. Indian Stars 29 om 96 saldo, 2. Dosti 29 om 95 saldo, 3. Kampoe 25 om 91 saldo.
Het nieuw reguliere troefcall seizoen van de TSBN start weer in september 2019.