Troefcall Sport actueel

Zondag 15 mei 2016

Bijzonderheden bij de wedstrijd Stanvaste 367 – Dostana 370
De hoogste score bij Stanvaste is van het koppel Brown K – Smit O. met 85 punten. Tevens geeft dit koppel de eerste bauni aan het koppel Koendjbiharie B. – Djwalapersad P.

Hoogste score bij Dostana is van het koppel Thakoer Rotterdam – Khedar N. met 83 punten. Dit koppel geeft de tweede bauni aan het koppel Wolf A. – Hertzberg R. De bijzondere prestatie van dit koppel is dat zij in een partij 4 keer een kap hebben gegeven en winnen die wedstrijd met
20 – 0.

Bijzonderheden bij de wedstrijd Baka Djari 351 – Diemera 347
De hoogste score bij Baka Djari is van het koppel Tay L. – Ellis R. met 68 punten. De hoogste score bij Diemera is van het koppel Imanuel J. – Kunath H. met 70 punten.

Het was een spannende en sportieve wedstrijd met ups and downs, waar Baka Djari uiteindelijk de winnaar werd. Natuurlijk is Baka Djari blij met de overwinning maar eerlijkheidshalve heeft Baka Djari gewonnen omdat het koppel van Diemera verzaakt heeft twee reglementaire fouten van Baka Djari af te straffen. Had het koppel van Diemera, het koppel van Baka Djari afgestraft dan had Diemera met 1 punt gewonnen. Bij de tweede reglementaire fout van Baka Djari die ook niet opgemerkt werd door Diemera, zou het een gelijkspel worden voor Baka Djari – Diemera. Twee cruciale fouten aan een tafel waar er een beslissende ronde gespeeld wordt.

De lering die wij hieruit trekken is dat reglementen er niet alleen zijn om orde te handhaven maar kunnen ook in uw voordeel zijn tijdens cruciale momenten. Advies, haal de reglementen uit de kast en neem er een kijkje in, zodat u weet wat uw rechten en plichten zijn.

Hoogste score bij Kampoe is van het koppel Manna – Doerga H. met 84 punten
Hoogste score bij Prasoro is van het koppel Griffith C – Tibbe met 76 punten
Hoogste score bij New Kampoe is van het Ramdhal J – Razab Sekh met 81punten
Hoogste score bij Four Aces is van het koppel Mahes M. – Ramlakhan B. met 66 punten

De TSBN feliciteert alle spelers met hun geweldige prestatie op deze pinkster zondag.