WK troefcall spelregels

WK Troefcall 2016

Betreft hier een WK Troefcall toernooi voor koppels. Waarom als koppel, omdat troefcall een samenspel is van twee personen, die een  koppel gaan vormen. Het is de bedoeling dat het ene koppel het opneemt tegen de andere koppel, aan een tafel in één wedstrijd met 6 speelrondes.

IMG-20160427-WA0016gHet WK toernooi wordt wereldwijd bekend gemaakt en is ook bedoeld voor recreanten die deze sport nog niet in verenigingsverband beoefenen maar wel voor hun land willen uitkomen.

Een koppel kan zich inschrijven t/m 30 mei 2016 via de website www.tsbn.nl of via de e-mail info@tsbn.nl. met vermelding van de koppelnamen en/of telefoonnummer waarop u te bereiken bent. Aanmeldingen gedaan na deze datum, worden niet gehonoreerd.

De kosten voor de inschrijving bedraagt € 10,- per koppel en dient voldaan te zijn, een week voor aanvang van het toernooi op 18 juni 2016. U kunt het bedrag overmaken op de TSBN rekening NL54INGB0007458348, na ontvangst krijgt u een bevestiging via uw e-mailadres en het wedstrijdprogramma wordt u ook digitaal opgestuurd.

Wij zullen gaan spelen in 4 poules (bijvoorbeeld bij 64 koppels krijgen wij 4 poules van 16 koppels). Het toernooi zal over 3 ronden worden gespeeld.
In de eerste 2 ronden zullen wij het knock-out systeem hanteren, dat betekent dat de koppels aan de tafel 6 sets spelen. De winnaar gaat door naar de volgende ronde en de verliezer valt af. Bij gelijkspel wordt er een extra set gespeeld.

In de derde ronde spelen de overgebleven 16 koppels 3 ronden tegen mekaar en degenen met de hoogste score is kampioen. In deze ronde zullen wij koppels hebben die blijven zitten en koppels die moeten lopen. Wie gaat lopen wordt door middel van een loting door de wedstrijd commissie bepaald.

Voor de wedstrijden gelden de regels volgens TSBN wedstrijd reglement zie site tsbn.nl