Nieuws

Surinaamse Troefcall Bond in diepe rouw na tragisch overlijden Rawien Mohangoe.

De voorzitter van de Surinaamse Troefcall Bond  Mano Vasilda, geeft aan dat het tragisch heengaan van Rawien Mohangoe, een groot verlies is voor de troefcallsport, daar deze 18 jarige troefcaller van TV Olaria een opkomend troefcall talent was.

Haast bij elke wedstrijd was hij aanwezig. Zondag 2 april was hij nog in een vrolijke stemming, in Sportscafe Munder bij de afsluiting van het troefcall jaar 2016/2017. Zondag had hij nog even contact met mij.

Tijdens de finale wedstrijden had hij veel belangstelling voor de spelkwaliteiten, van het Formula koppel Hendrik Soerokromo – Mano Vasilda. Uit bepaalde discusies kon hij heel veel van deze twee troefcallers leren.

Hij was samen met zijn vader Comvalius een van de betere koppels  in het troefcall jaar 2016/2017, die moeilijk te verslaan waren. Zondag had hij ook een langdurig gesprek met zowel troefcaller van het jaar 2015/2016 Ramon Ramautarsing  van Kampoe, als ook troefcaller van het jaar 2016/2017 Hendrik Soerokromo over bepaalde spelmomenten. Hij was een heel rustig persoon met een vriendelijk karakter.
De Surinaamse TroefcalBond condoleert de famile en TV Olaria met dit groot verlies en wenst ze heel veel sterkte en kracht toe.

Namens alle leden wenst het TSBN bestuur, de Surinaamse troefcall bond, de leden en de nabestaanden heel veel sterkte met dit groot verlies.

=============================================================================================================

MASTER SCORE BIJ STANDVASTE Seizoen 2016-2017
Zondag 13 november was het spannend bij de wedstrijd Real Sranang versus Standvaste. Het koppel A. Foort- T. Watson hebben een prachtige master score van 119 punten gemaakt. Voor zover het bekend is, is dit de hoogste score ooit in de troefcallsport. Heel sportief van Real Sranang was, om deze score met een presentje te waarderen. De TSBN feliciteert het koppel A. Foort – T. Watson met deze prestatie en Real Sranang voor hun sportiviteit.

In verband met ziekte, kunnen wij even niet optimaal aan de site werken. Systematisch zal dat wel gebeuren en vragen hierbij om uw begrip. Als u merk dat nog niet alles is ingevoerd, trek niet gelijk aan de bel omdat de rest nog volgt. Zo gauw wij alles ingevoerd hebben laten wij u dat weten, dan kunt u controleren of het geen wij ingevoerd hebben correct is.

Alvast hartelijk dank voor uw begrip en medewerking.

Namens het bestuur

Lygia Codrington

==============================================================================================================

Na de wedstrijd Diemera – Ssv Kampoe is het een feit dat Kampoe, tot nu toe de ongeslagen Kampioen van het seizoen 2015-2016 wordt, met nog een wedstrijd te gaan tegen Stanvaste.

Kampoe wederom ongeslagen Kampioen seizoen 2015 – 2016

Ssv Kampoe1================================================================================================================

Het bestuur van New Kampoe maakt bekend, dat vrij plotseling van hun is heen gegaan dhr. Rudy Somaroe.

Rudie nu wordt het stil.

Wij moeten verder,
de wereld gaat gewoon zijn gang,
maar niet voor ons,
de zon schijnt bleker,
de nachten duren veel te lang.Rudy Somaroe

Je plaats is leeg,
maar niemand zal er
doen alsof jij niet bestaat.
We zien je niet,
maar toch: je bent er,
omdat zo veel nog van je praat:

de lege stoel,
je dichte KAARTEN
en de verhalen die er gaan.
Je hoort bij ons,
waar je ook heen gaat,
bij ons blijf je voorgoed bestaan. R.I.P. Heel veel sterkte toegewenst aan de naasten in deze donkere dagen

Bezoektijden rouwcentrum Eikelenburg:
dinsdag 24 mei                     Crematie:
19.30 – 20.15 uur                  Vrijdag 27 mei 2016
donderdag 26 mei                Aanvang plechtigheid: 16:30
19.30 – 20.15 uur
LET OP!!! Rouwbezoek zowel Crematie vinden beiden op 1 locatie plaats.

Rudy Somaroe RIP

Adres:
Eikelenburglaan 7
2286 KA Rijswijk

Het TSBN bestuur condoleert de nabestaanden en collega’s van Rudy Somaroe. Heel veel sterkte tijdens deze donkere dagen